Etiquetes

Alberginies (1) ametlles (1) Ànec (1) Arròs (1) Bacallà (1) Berenar (1) bitxo (1) Brownie (1) Canelons (1) Canyella (1) Ceba (1) confit (1) Conill (2) Crema (1) Dinar de Nadal (1) Dinar de Sant Esteve (1) Entrant (1) Escabetx (1) Escamarla (1) Espinacs (1) Formatge (1) Galetes (1) Gamba (1) Llenguado (1) Llet condensada (1) Llimona (2) Marisc (1) Menta (1) mojo (1) mojo picón (1) mojo verde (1) Mousse (1) Nous (1) Ous (1) Pastanaga (2) Pastis (4) Patates (2) patates. (1) Peix (4) Philadelphia (1) picant (1) Pinya (1) plàtan (1) Pollastre (1) pomes (1) Porro (1) Postre (3) prunes (1) Rovellons (1) Salsa (1) Setmana Santa (1) Sípia (1) Sopa (2) Tàperes (1) Taronja (1) Torró (1) Vieira (1) Xampinyons (1) Xixona (1) xocolata (3)

dimecres, 5 de desembre del 2012

Sopa de pastanagues amb taronja


La típica sopa de pastanagues, però aquesta vegada, amb un punt diferent. Proveu-la ! Us sorprendrà molt gratament :)

Ingredients per 4 persones:- 500 gr de pastanagues
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 2 porros
- El suc de 3 taronges
- Sal i pebre
- Brou vegetal o de pollastre
Preparació:
Tallem el porro i les pastanagues a rodanxes no gaire gruixudes. Posem oli en una olla i sofregim el porro fins que sigui transparent i no gaire daurat. Afegim les pastanagues, salpebrem, afegim el suc de taronja i un litre de brou.
Deixem bullir a foc baix fins que la pastanaga sigui cuita. Ho triturem tot, afegint més brou si es necessari. Para posar-nos ven "morenos" el proper estiu !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada