Etiquetes

Alberginies (1) ametlles (1) Ànec (1) Arròs (1) Bacallà (1) Berenar (1) bitxo (1) Brownie (1) Canelons (1) Canyella (1) Ceba (1) confit (1) Conill (2) Crema (1) Dinar de Nadal (1) Dinar de Sant Esteve (1) Entrant (1) Escabetx (1) Escamarla (1) Espinacs (1) Formatge (1) Galetes (1) Gamba (1) Llenguado (1) Llet condensada (1) Llimona (2) Marisc (1) Menta (1) mojo (1) mojo picón (1) mojo verde (1) Mousse (1) Nous (1) Ous (1) Pastanaga (2) Pastis (4) Patates (2) patates. (1) Peix (4) Philadelphia (1) picant (1) Pinya (1) plàtan (1) Pollastre (1) pomes (1) Porro (1) Postre (3) prunes (1) Rovellons (1) Salsa (1) Setmana Santa (1) Sípia (1) Sopa (2) Tàperes (1) Taronja (1) Torró (1) Vieira (1) Xampinyons (1) Xixona (1) xocolata (3)

dilluns, 17 de desembre del 2012

Carrot Cake (Pastis de Pastanagues)


La Victoria  -la meva professora d'anglès- em va demanar que fes un Pastis de Pastanagues (Carrot Cake) per celebrar l'últim dia de classe amb els companys, abans de les vacances de Nadal.

La veritat es que aquest tipus de pastis encara no l'he fet mai.  He trobat moltes receptes diferents per Internet i al final, m'he decidit per la que tot seguit un explico del blog de la Mary (que no tinc els gust de conèixer...), variant però alguns ingredients de la seva recepta. 

Fins demà no la tastarem, però ara mateix...  fa tota la cuina una olor boníssima, així que segur què ens agradarà :)


Ingredients per 12 persones:

2 tasses de farina integral
2 tasses de sucre "moreno"
2 culleradetes de bicarbonat sòdic (o dos sobres de gasificant)
2 culleradetes de canyella
1/2  culleradeta de sal
1/2 culleradeta de pebre
1 tassa de puré de poma
1/2 tassa d'oli vegetal
6 clares d'ou
3 tasses de pastanagues pelades ratllades
1 tassa de nous picades (opcional)


Preparació


Barrejar tots els ingredients secs en un bol gran. Afegir la resta d'ingredients i bater-ho durant dos minuts. Engreixar un o dos motlles  (depenent de si voleu fer dos pisos o un) o be posar-hi paper d'enfornar. Abocar-hi la barreja i coure uns 35 minuts a 175º C o fins que si el punxem pel mig amb un escuradents, aquest surt net.  Deixar refredar i farcir i/o cobrir amb el "frosting de crema de formatge".


Frosting de crema de formatge

Formatge crema (tipus Philadelphia)
Sucre glass
2 culleradetes de vainilla ensucrada 
Una mica de llet, si cal


Posar el formatge 10 segons al microones per estovar-lo una mica. Afegir la vainilla i el sucre glass i anem remenant fins aconseguir una crema fina i fins que trobem el punt d'espessor que ens agradi. Si queda massa espès, afegir una mica de llet,  i  si agrada, cobrir el pastis amb nous picades.

Aquesta recepta s'ha adaptat del bloc http://mmaryquitecontrary.blogspot.com.es

1 comentari: