Etiquetes

Alberginies (1) ametlles (1) Ànec (1) Arròs (1) Bacallà (1) Berenar (1) bitxo (1) Brownie (1) Canelons (1) Canyella (1) Ceba (1) confit (1) Conill (2) Crema (1) Dinar de Nadal (1) Dinar de Sant Esteve (1) Entrant (1) Escabetx (1) Escamarla (1) Espinacs (1) Formatge (1) Galetes (1) Gamba (1) Llenguado (1) Llet condensada (1) Llimona (2) Marisc (1) Menta (1) mojo (1) mojo picón (1) mojo verde (1) Mousse (1) Nous (1) Ous (1) Pastanaga (2) Pastis (4) Patates (2) patates. (1) Peix (4) Philadelphia (1) picant (1) Pinya (1) plàtan (1) Pollastre (1) pomes (1) Porro (1) Postre (3) prunes (1) Rovellons (1) Salsa (1) Setmana Santa (1) Sípia (1) Sopa (2) Tàperes (1) Taronja (1) Torró (1) Vieira (1) Xampinyons (1) Xixona (1) xocolata (3)

dimarts, 4 de desembre del 2012

Saltejat de pollastre amb rovellons i xampinyons


Sempre m'ha agradat el camp i el bosc. De petita, quan passàvem els estius a Calonge, anava a collir mores i figues i a mai-mar raïm al estiu, però quan arribava la tardo,  ja esperàvem els caps de setmana per anar amb la família a collir bolets. Ara som en plena temporada, així que cal aprofitar per fer delicioses receptes, com el saltejat de pollastre i rovellons que us explico seguidament:

Ingredients per 4 persones:
500 gr. de rovellons (pot ser també qualsevol altre tipus de bolet)
250 gr. de xampinyons
3 dents d'all i julivert fresc
4 pits de pollastre
Oli d'oliva
Sal i pebre negre

Preparació:
Netegem els bolets i els tallem a trossos, deixant sencers els de petit tamany. Tallem també el pollastre  daus i piquem els alls i el julivert. En una paella o wok, posem l'oli i quan sigui calent, afegim el pollastre i el daurem be. El retirem i el reservem. A la mateixa paella, posem els bolets i els salpebrem, afegim l'all i julivert i els anem remenant fins que treguin tota l'aigua. Afegim el pollastre, ho barregem tot 1 minut i ho servim calent. Fàcil, ràpid i boníssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada