Sempre m'ha agradat el camp i el bosc. De petita, quan passàvem els estius a Calonge, anava a collir mores i figues i a mai-mar raïm al estiu, però quan arribava la tardo, ja esperàvem els caps de setmana per anar amb la família a collir bolets. Ara som en plena temporada, així que cal aprofitar per fer delicioses receptes, com el saltejat de pollastre i rovellons que us explico seguidament:
Ingredients per 4 persones:
500 gr. de rovellons (pot ser també qualsevol altre tipus de bolet)
250 gr. de xampinyons
3 dents d'all i julivert fresc
4 pits de pollastre
Oli d'oliva
Sal i pebre negre
Preparació:
Netegem els bolets i els tallem a trossos, deixant sencers els de petit tamany. Tallem també el pollastre daus i piquem els alls i el julivert. En una paella o wok, posem l'oli i quan sigui calent, afegim el pollastre i el daurem be. El retirem i el reservem. A la mateixa paella, posem els bolets i els salpebrem, afegim l'all i julivert i els anem remenant fins que treguin tota l'aigua. Afegim el pollastre, ho barregem tot 1 minut i ho servim calent. Fàcil, ràpid i boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada