Etiquetes

Alberginies (1) ametlles (1) Ànec (1) Arròs (1) Bacallà (1) Berenar (1) bitxo (1) Brownie (1) Canelons (1) Canyella (1) Ceba (1) confit (1) Conill (2) Crema (1) Dinar de Nadal (1) Dinar de Sant Esteve (1) Entrant (1) Escabetx (1) Escamarla (1) Espinacs (1) Formatge (1) Galetes (1) Gamba (1) Llenguado (1) Llet condensada (1) Llimona (2) Marisc (1) Menta (1) mojo (1) mojo picón (1) mojo verde (1) Mousse (1) Nous (1) Ous (1) Pastanaga (2) Pastis (4) Patates (2) patates. (1) Peix (4) Philadelphia (1) picant (1) Pinya (1) plàtan (1) Pollastre (1) pomes (1) Porro (1) Postre (3) prunes (1) Rovellons (1) Salsa (1) Setmana Santa (1) Sípia (1) Sopa (2) Tàperes (1) Taronja (1) Torró (1) Vieira (1) Xampinyons (1) Xixona (1) xocolata (3)

dimarts, 11 de desembre del 2012

Conill a l'estil de l'avia Rosa


Aquesta recepta me la ha enviat la meva  benvolguda amiga Rosa, que me la ha cedit molt amablement pel blog i que te una bonica història, doncs m'explica que fins ara, ja ha sobreviscut a cinc generacions:

"Aquesta recepta es de la meva rebesàvia Rosa, va passar a la besàvia Dolors, al meu avi i a les seves germanes i a la meva mare".... 

i ara la comparteix amb tots nosaltres. Moltíssimes gràcies Rosa !

Ingredients:

Un conill tallat a trossos
50grs d'ametlles torrades
Una pressa de xocolata a la pedra
2 grans d'alls
Una fulla petita de llorer
Oli d'oliva
Un got de vi blanc
Una mica d'aigua

Elaboració:

-Fregim el fetge del conill juntament amb els alls. Ho retirem de la paella i apartem els alls.
-Fem una picada amb el fetge, les ametlles torrades i la fulla de llorer.
-En una cassola de terra rostim el conill amb l' oli que ha sobrat de fregir el fetge. Hi afegim el got de vi blanc i una mica d'aigua fins que quedi cobert.
-Ho deixem fent xup-xup durant una hora aproximadament -segons sigui el conill-  i 1/2 hora abans hi afegirem la xocolata ratllada o desfeta com es vulgui.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada