Aquesta recepta me la ha enviat la meva benvolguda amiga Rosa, que me la ha cedit molt amablement pel blog i que te una bonica història, doncs m'explica que fins ara, ja ha sobreviscut a cinc generacions:
"Aquesta recepta es de la meva rebesàvia Rosa, va passar a la besàvia Dolors, al meu avi i a les seves germanes i a la meva mare"....
i ara la comparteix amb tots nosaltres. Moltíssimes gràcies Rosa !
Ingredients:
Un conill tallat a trossos50grs d'ametlles torrades
Una pressa de xocolata a la pedra
2 grans d'alls
Una fulla petita de llorer
Oli d'oliva
Un got de vi blanc
Una mica d'aigua
Elaboració:
-Fregim el fetge del conill juntament amb els alls. Ho retirem de la paella i apartem els alls.-Fem una picada amb el fetge, les ametlles torrades i la fulla de llorer.
-En una cassola de terra rostim el conill amb l' oli que ha sobrat de fregir el fetge. Hi afegim el got de vi blanc i una mica d'aigua fins que quedi cobert.
-Ho deixem fent xup-xup durant una hora aproximadament -segons sigui el conill- i 1/2 hora abans hi afegirem la xocolata ratllada o desfeta com es vulgui.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada