Etiquetes

Alberginies (1) ametlles (1) Ànec (1) Arròs (1) Bacallà (1) Berenar (1) bitxo (1) Brownie (1) Canelons (1) Canyella (1) Ceba (1) confit (1) Conill (2) Crema (1) Dinar de Nadal (1) Dinar de Sant Esteve (1) Entrant (1) Escabetx (1) Escamarla (1) Espinacs (1) Formatge (1) Galetes (1) Gamba (1) Llenguado (1) Llet condensada (1) Llimona (2) Marisc (1) Menta (1) mojo (1) mojo picón (1) mojo verde (1) Mousse (1) Nous (1) Ous (1) Pastanaga (2) Pastis (4) Patates (2) patates. (1) Peix (4) Philadelphia (1) picant (1) Pinya (1) plàtan (1) Pollastre (1) pomes (1) Porro (1) Postre (3) prunes (1) Rovellons (1) Salsa (1) Setmana Santa (1) Sípia (1) Sopa (2) Tàperes (1) Taronja (1) Torró (1) Vieira (1) Xampinyons (1) Xixona (1) xocolata (3)

dijous, 24 de gener del 2013

Brownie

Dimarts i dijous faig classes d'anglès al migdia. Aprendre anglès....el què es diu aprendre...la veritat, no massa, i no serà pels esforços que fa la nostre "teacher" Victoria, (guapa, atlètica, canyera, 27 anys, from London) què ho fa d'allò més be.

Malauradament, el grupet s'ha reduït últimament,  i ara mateix som set (més o menys fixos què algún dia fem "campana"), per ordre alfabètic:  l'Eva, l'Ismael, la Maite, la Roser, el Sergi, la Sònia i jo. Obvia dir que sóc el "fòssil" de la classe i que tots son molt més guap@s i joves que jo, però ens ho passem molt be, riem i les classes són molt divertides. Tot i el sacrifici que suposa invertir el temps de l'hora de dinar, la majoria i anem amb ganes.

Tot això per explicar-vos que ahir va ser l'aniversari de la Roser i per celebrar-ho, l'he obsequiat amb aquest brownie, que ens hem menjat amb els companys avui a classe. 

Preneu bona nota, perquè, a més de fàcil, és no deliciós, no,.... lo següent!!!

Ingredients per 8-10 racions:

- 250 gr. mantega
- 140 gr xocolata 55% de cacao
- 4 ous
- 225 gr de sucre
- 110 gr de farina
-100 gr de nous
- Paper de forn

Preparació:

Posem la mantega i la xocolata a fondre al microones a baixa potència. Posem a escalfar el forn a 180C graus. En un bol apart, batem els ous i afegim el sucre poc a poc, i sense deixar de batre, afegim la mantega amb la xocolata, la farina i ho anem remenant be, fins integrar-la tota a la massa. Finalment, afegim les nous  picades i aboquem tot a un motllo folrat amb paper de forn (si teniu motllo de brownie millor, i si no penseu que ha de tenir màxim  uns dos cm d'alçada). Ho deixem coure a 180C durant 20 minuts. Ha de quedar dur i lluent per fora, però una mica tou  per dins (si el punxem amb un escuradents, ha de sortir brut).

Espectacular !!!!! Ja ho veureu ;P

1 comentari:

  1. Jo l'he provat i realment estava espectacular! Un 10 Martha !
    Això si, la propera vegada enlloc de la foto del brownie volem la de la teacher (guapa, atlètica, canyera, 27 anys, from London). ;)

    ResponElimina